Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 2-Feb-2009 15:43
::Pernikahan Siti & Hamdan ::
Salam semua......i'am back......
masih sebok dengan proses editing.....
sebok.....keje...sebok golf...ehhehehehe

anyway reception sara&arizal bukanlah job terakhir tahun 2008....
but saya ada final job clientnya siti ngan hamdan......

neway banyak betoi dugaan bulan ni.....
yang pertamanya.......

SAKIT TENGKOK DAN BAHU

[size=9]huhu......sakit tengkok dan bahu menyerang saya dekat 2 minggu.....
sakit ok.......sampai tahap kalau kita tgk kat satu tmpt lebih 15 minit
tak boleh..nnti bahu and tengkuk tu rasa macam tegang gilerr...
nak drive pon sakit...sebab mata kita tertumpu kat depan....huhu
merana gakla......

pi clinic dr kta sebab presure..huhu...presue keje?tak jugak.....
akhirnya dapat kenalpasti sebabnya.....iaitu
mengadap pc terlalu lama......huhuhu...rupanya bahaya kawan2
kena ingat umur kita makin meningkat...kalau iyepon
ralit mengedit gambo jangan ler...lupa utk berenti berehat......
exercise ckit tengkok anda.....bahaya ok/.....
kalau kita duduk terlalu lama....and ngadap pc terlalu lama....
boleh mengakibatkan beberpa gejala penyakit....

1. sakit tengkok
2. sakit tulang belakang.....
3. rosak mata
4. dan macam2 lagi...terutamanya boleh akibatkan nurve kita rosak
huhu...takut ok......

kedudukan atau posture badan kena betul semasa kita mengadap pc....

1. pastikan monitor dok rendah ckit dari paras mata kita.....
2..dapatkan kerusi yang selesa
3. kedudukan...kita memegang mouse pon kena betul..kalau boleh beli la mouse pad yang
ada pengampu tangan kita yang lembut tu.....

dengan itu doktor menasihatkan saya rehat dalam seminggu.....stop kejapler editing
album sara+rizal haritu.....but skrg alhamdulillah...dah 90% siap...esok lusa akan anto pi
printing...insyallah........



GOLF TOURNAMENT

Semalam bersamaan 1 hb Februari 2009 actually saya dapat job shot golf tournamnet...
menarik kan job tu? tapi reski takdak....sebabnya saya pon nak jpin the tournament....
golf ni rules nya ketat ckit...kalau kita dah masuk jadi player..pakaian disipline sumer
kena jaga..or patuhi...jadi saudara saiful iaitu setiausaha persatuan kelab golf arkitek
ambik keputusan utk memilh fotogafer lain....saya pon tak larat jugak....manakan nak
menumpu dengan game lagi..and nak mengangkut senjata2 berat kamera itu lagi...
nak shot lagi..mau pengsan gue.....tp takpe....saudara lensahijau aka balak telah
diberi mandat utk memikul tangungjawab tersebut.....hope balak ambik gambo aku bebanyak
heheheheheh.......nak jugak merasa org ambik gambo kita...asyik kita jer ambik gambo yedak?


ok-ok...berbalik dengan tujuan asal kita......iaitu pernikahan SITI & HAMDAN[/size]

SITI & HAMDAN

Tarikh : 28 Disember 2008
Tempat : Bangsar
Outdoor : UM

lead fotografer by zaitie
editing by zaitie
backup fotografer azwan aziz
kawan-kawan fotog nani dan hafiza

















ok enjoy......
kali nie banyak try cls...








© Pidgin Technologies Ltd. 2016