Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 15-Dec-2008 03:09
Elly & Saiful
Perknikahan & Perkahwinan Saiful dan Elly

Tempat: Pengkalan Chepa, kelantan
Tarikh : 28 dan 29 november 2008

Salam.. semua...

baru pulang dari teluk intan malam semalam....
pergi kenduri aunty....

anyway pagi nie...ada mood baik utk editing....so keluarkan sikit2 dulu...gambo elly & saiful
punya majlis perkahwinan nih.....bukan apa banyak bebeno gambonya....and semuanya saya tak sabo nak uploadkan.....kita upload gambo nikah dulu ye....

anyway kenduri ni nikahnya berlansung pada 2 November dan kenduri kahwinnya pada
29 november 2008....anyway mmg mencabar betul lah job kali nie.....
sebabnya all theway long sepanjang2 saya berada kat kelantan tu..hari hujan tak berenti2....
kalau benti pon dalam setengah jam mcm tu......sampai saya..Azwan dan Azim ( both of them my cousin...Azwan mmg my backup fotog..kali nie Azim pon turut membantu sambil2 belajo )
kena b ungkus our baby ( kamera ) dengan plastik....but alhamdulillah majlis berjalan sangat lancar dan meriah sekali.....

seluruh keluarga pengantin bekerja keras...hehehehe...abg penganting sampai basah kuyuplah...
dah pakai baju melayu siap kena salin lagi....hehehehe

Malam....upacara buka hadiah.....

p/s:terima kasih diucapkan kepada kedua2 pengantin sebab sporting sangat..hehehehehe
kena buli ngan gue..heheheheh 8-) 8-) 8-)























muka cuak..pengantin lelaki,.....heheheh rilek2....



eheh..bapak pengantin pon berdebo gaks....














abg no..2 pengantin....




abang sulong pengantin.....




tandatangan.....pengakuan....


huhh..lega...semuanya selamat....




cincin....















































© Pidgin Technologies Ltd. 2016