Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Perempuan shj....tapi fotografer sian..takleh masuk skali
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Perempuan shj tapi



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 10-Dec-2008 02:26
:: Salam Aidiladha - 2008 ::
hehehe.....upload gambo Raya Haji dulu.....ada gambo job Perkahwinan Elly & Saiful di Kelantan...tapi nnti dulu ok....kita layan gambo ni dulu..sebab gambo elly dalam proses editing lagi...banyak gambo2nya...so sabo dulu......

UKHUWAH

" Mencintai sesama mukmin dan mengikat tali UKHUWAH ( Persaudaraan ) merupakan perbuatan yang sangat mulia dan sangat penting. Allah Subhanawataala menyatakan persaudaraan sebagai sifat kaum mukmin dalam kehidupan dunia dan akhirat dan Persaudaraan
yang terjalin antara kaum mukmin merupakan anugerah nikmat yang sangat besar dari Alaah Subhanawataala...."

- Gathering Aidiladha 2008 -

Tempat: SS1 Kampung Tunku, Petaling Jaya ( Rumah Pak Uda & Mak Uda )
Tarikh : 8 Disember 2008
Masa : 2.00 - 5.00 pm

Assalamualaikum.....
Alhamdulillah pada Isnin lepas....bersamaan ngan Hari Raya Haji.....kami beramai-ramai bekumpul di rumah Datin Maznah and Dato' Hamid ( Pak Uda dan Mak Uda ) di Kampung Tunku, Petaling Jaya......terima kasih tuan rumah.....

Actually mmg dah jadi tradisi every Raya Puasa akan tiba giliran utk setiap org menjadikan rumah mereka sebagai tuan rumah Gathering tahunan keluarga besar ni.....tp disebabkan Raya Puasa tahun ni....Mak Uda tak sempat nak buat ....so dia tunda kepada Hari Raya Haji....

Sangat meriah...ramai yang datang......dan tuan rumah pon sediakan macam-macam makanan
( termasuk ada jugak sumbangan dari tetamu2 yang hadir ).....makanan yang disajikan adalah seperti berikut:

- Laksa
- Soto
- Nasik Beriani
- Ayam Panggang
- Pulut Kuning
- Satay
- Len Chi Kang ( ops taktau betoi ketak eja nih...)
- Pai...
-and yang paling special rasanya..siap ada stall Chocolate Fondue!!! hehehehe
- and macam2 lagilah...mmg kenyang sampai ke malam....

Siap ada sesi perkenalkan diri...almaklumlah....dah besar2 semua...dah cantik2 dan hendsome2....so dah tak kenai....tu yg kena ada sesi perkenalan diri...and lagi satu
ada yang baru jadi keluarga kita...( yang baru kahwin ).....

Tuan rumah siap ada bagi cenderahati utk tetamu yang hadir lagi....huhuhu...thank u....

Lastly...ada sesi bergambar beramai-ramai....utk u all semua...ni jelah gambo2 tak seberapa yang saya dapat postkan utk tatapan semua..hope berpuas hati....

+ Ribuan Terima kasih kepada tuan rumah.....dan penganjur..... :-D :-D :-D ..





Tuan Rumah.....












Salah satu cenderahati....








Juruacara majliss..










bapak ku....









© Pidgin Technologies Ltd. 2016